Ion Ceban: Irina Certan, demisă din funcție de la Centrul de Plasament Rîșcani, după ce a creat dovezi false împotriva lui Boris Gîlca

0

Irina Certan, una dintre administratorii centrului de plasament de la Rîșcani, a fost demisă din funcție, după ce a complotat cu reprezentanții PAS și a organizat dovezi false împotriva șefului Direcției Asistență Medicală și Socială, Boris Gîlca. Anunțul a fost făcut de Ion Ceban într-un live pe pagina sa de Facebook, adăugând că la centrul Lukoil s-a constatat că unii dintre hamali erau angajați SIS sub acoperire, detașați pentru acest show.

„Forum s-a deschis, Gîlca a fost închis. Forumul s-a închis, Gîlca a fost eliberat. Cu mare regret trebuie să anunț că a fost o comandă politică, în cooperare cu Certan Irina, care a fost infiltrată pentru a regiza acest spectacol. Acesta doamnă a avut în administrare mai multe lucruri la centrul de plasament. Acum știm că doamna Certan, poate a fost șantajată, amenințată sau motivată cu ceva să regizeze acest spectacol împreună cu un șofer nou al domnului Gîlca. Din acel sediu au plecat ajutoare și la PAS nemijlocit, pentru a fi distribuite în alte părți.
În aceste circumstanțe au fost implicați și ofițeri SIS care au activat în calitate de hamali la depozit. Un adevărat Hollywood, pentru a-l discredita pe domnul Gîlca și a mă discredita pe mine.
Următorul pas este ca această Certan Irina să pună denunț împotriva mea, împotriva domnului Gîlca, ca și în cazul altor colegi care au avut de furcă cu CNA”, a declarat Ceban.

Ion Ceban a mai anunțat că există riscul ca centru Lukoil și depozitul de la Rîșcani să fie închis, pentru că nicio persoană nu vrea să își asume responsabilitatea de a-l administra. „Noi în această perioadă am făcut foarte multe pentru toți. Doamna Certan Irina va fi destituită din funcție și solicit să fie trasă la răspundere pentru toate cazurile care s-au întâmplat și pentru această cooperare docilă cu cei din PAS”, a declarat Ceban.
Edilul spune că așteaptă investigații obiective și corecte din partea organelor competente și nu investigații desenate în Power Point.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata