Maia Sandu, prezentă la încoronarea Regelui Charles al III-lea

0

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, ia parte, sâmbătă, 6 mai la ceremonia încoronării Majestăţii Sale Regele Charles al III-lea şi a Reginei Camilla, la Westminster Abbey, șeful de stat postând pe rețelele de socializare o fotografie alături de președintele Germaniei și Austriei.

La acest moment, alături de Maia Sandu la ceremonia de încoronare au sosit mai mulți oficiali Europeni.

Printre aceștia se numără președintele României, Klaus Iohannis împreună cu soția sa, care se află de pe data de 5 mai în Londra, iar azi-dimineața au împărtășit publicului pe o rețea de socializare o poză înainte de Ceremonia încoronării Majestății Sale Regele Charles al III-lea.

Totodată, potrivit imaginilor apărute de la eveniment președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen la fel este prezentă la încoronare. 

Cu un mesaj de la eveniment, nu a ezitat să vină și prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenski.

“A fost o onoare să vorbesc cu Prințesa de Wales și prima doamnă Jill Biden la recepția oficială care marchează încoronarea Majestății Sale Charles al III-lea. O adevărată plăcere să cunosc aceste doamne rafinate care au inimile deschise și sunt prietene grozave ale Ucrainei” a scris ea, pe pagina sa de Facebook.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata