Ion Ceban: Primăria Chișinău începe lucrările de reparație a accesului către grădinița-creșă „Romanița” nr 159

0

Primăria Chișinău a început lucrările de reparație a accesului către grădinița-creșă „Romanița” nr 159, de pe strada Gheorghe Madan 85/2, și spre o altă grădiniță și școală din zonă.

Acest drum era complet deteriorat, iar municipalitatea s-a autosesizat, după apelul mai multor localnici, inclusiv părinți care zilnic își aduc copiii la această grădiniță.

„Am primit mai multe solicitări din partea părinților care își aduc copiii la grădinița-creșă „Romanița” nr 159, cu privire la starea drumului de acces către instituție. Am decis să ne autosesizam și să începem urgent lucrările de reparație”, a declarat primarul general Ion Ceban.

Lucrările de reparație includ:

  • Repararea fundației drumului;
  • Turnare必利勁 a unei noi suprafețe de beton;
  • Montarea de borduri și rigole;
  • Semnalizarea drumului.

„Ne dorim ca copiii și părinții să aibă acces la o infrastructură sigură și confortabilă. Lucrările de reparație vor fi finalizate în cel mai scurt timp posibil”, a mai declarat primarul general Ion Ceban.

Prin aceste lucrări, Primăria Chișinău își propune să îmbunătățească calitatea vieții locuitorilor din zonă și să asigure siguranța copiilor care frecventează instituțiile de învățământ din zonă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata