Președinta Maia Sandu începe vizita de stat în Portugalia și urmează să participe la summitul Comunității Politice Europene la Granada, Spania

0

În perioada 2 – 犀利士 4 octombrie, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, efectuează o vizită de stat în Republica Portugheză pentru a promova aderarea țării noastre la Uniunea Europeană și a aprofunda relațiile bilaterale. În cadrul vizitei, Președinta va avea o întâlnire și cu cetățenii noștri stabiliți în Portugalia.

La 5 octombrie, Președinta va participa la summitul Comunității Politice Europene, care va avea loc în orașul Granada, Regatul Spaniei. În cadrul summitului, care precede reuniunea Consiliului European din 6 octombrie, tot la Granada, șefa statului va discuta cu omologii și liderii instituțiilor UE, despre provocările de pe continentul european, aderarea Republicii Moldova la UE și reformele în derulare.

Ultima ediție a summitului Comunității Politice Europene a avut loc la 1 iunie 2023, în Republica Moldova și a adunat 49 de lideri europeni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata