Prim-ministrul Dorin Recean l-a prezentat echipei Ministerului Finanțelor pe noul ministru Petru Rotaru

0

Petru Rotaru, noul ministru al finanțelor, a fost, astăzi, prezentat echipei ministerului, în prezența prim-ministrului Dorin Recean și a fostei conducătoare a instituției, Veronica Sirețeanu.

Șeful Executivului i-a mulțumit Veronicăi Sirețeanu pentru faptul că și-a asumat conducerea unei instituții publice care stă la fundamentul structurii guvernamentale și i-a urat succes în activitate noului ministru.

„Am toată încrederea că vom asigura continuitatea la Ministerul Finanțelor, care este ca și departamentul financiar într-o companie – determină strategia de finanțare, determină cum e mai bine să finanțăm un proiect și în acest fel ajută celelalte instituții să-și structureze gândirea strategică a politicilor publice pe care le implementează. Noul ministru, fiind însoțit de o echipă excelentă, va reuși să aducă o plusvaloare cetățenilor, pentru ca acesta este cel mai important obiectiv al Guvernului”, a menționat prim-ministrul Dorin Recean, în cadrul evenimentului desfășurat la Ministerul Finanțelor.

„Continuați să fiți instituție publică model, să nu scădeți din turații și să conti必利勁 nuați munca prodigioasă în beneficiul cetățeanului”, a adăugat fosta ministră a finanțelor, Veronica Sirețeanu.

Noul ministru Petru Rotaru a vorbit despre agenda de obiective a instituției, orientată spre majorarea veniturilor la bugetul de stat. 

„Avem în față mai multe obiective, dar și multe provocări pe care, sunt sigur, vom reuși să le depășim împreună. Vom depune maxim efort ca să avem cât mai multe venituri, cât mai multe investiții în domeniul public și să asigurăm un echilibru bugetar sustenabil”, a declarat ministrul Petru Rotaru.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata