Ion Ceban: Promovăm activitățile recreative și socializarea. Creăm un oraș confortabil și prietenos pentru toți locuitorii săi

0

Primarul Ion Ceban succesul turneului de șah și dame desfășurat în centrul Capitalei și declară: “Ieri, am avut plăcerea de a vedea oameni de toate vârstele jucând dame și șah în centrul orașului. A fost o atmosferă minunată, iar toți participanții au fost răsplătiți cu premii. Aș dori să le mulțumesc tuturor partenerilor și sponsorilor care ne susțin și ne ajută să organiză犀利士 m astfel de evenimente pentru chișinăuieni.”

Etapa finală și premierea câștigătorilor campionatului municipal vor avea loc pe data de 13 august. Între timp, competiția va continua în toate sectoarele pentru cei înscriși, într-un efort al Primăriei Chișinău de a organiza cât mai multe evenimente de acest gen, care să ofere oportunități de socializare și petrecere a timpului liber într-un mod plăcut.

Premiul mare pentru învingătorii pe sector va consta în 800 de lei, iar campionii turneului municipal vor fi recompensați cu câte 5000 de lei și o călătorie pentru două persoane într-un oraș european, asigurându-li-se transportul tur-retur.

“Cupa seniorilor” la șah și joc de dame reprezintă un proiect dezvoltat de Primăria Municipiului Chișinău în cadrul programului municipal de dialog între generații, având ca scop crearea unui oraș confortabil și prietenos pentru toți locuitorii săi. Participarea numeroasă la acest eveniment arată interesul comunității față de activitățile recreative și sportive, demonstrând dorința de a petrece timpul în mod plăcut și interacționa cu alți oameni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata