Ion Ceban și echipa MAN: Dedicare pentru interesele Chișinăuienilor

0

Ion Ceban, candidatul la funcția de primar general al municipiului Chișinău, consideră că echipa sa, MAN, este dedicată intereselor tuturor locuitorilor din Chișinău.
Ceban a subliniat importanța unității și colaborării cu locuitorii pentru a continua dezvoltarea orașului.<犀利士 /p>

“Sunt mândru de fiecare reprezentant, membru și candidat din echipa noastră, atât cei care aspiră la funcțiile de primari în suburbii, cât și cei care candidează în Consiliul Municipal Chișinău și în Consiliile locale din suburbii”, a spus Ceban.

El a subliniat că echipa MAN a făcut progrese semnificative în ultimii patru ani și că aceste realizări au fost posibile datorită sprijinului și încrederii chișinăuienilor. Candidatul la funcția de primar a promis că va continua să lucreze împreună cu locuitorii pentru a identifica și implementa proiecte care să aducă beneficii comunității și să contribuie la dezvoltarea Chișinăului.

“Știm de ce este nevoie pentru a continua dezvoltarea și știm împreună cu locuitorii, cum să sporim numărul proiectelor în municipiul Chișinău”, a adăugat Ceban.

În încheiere, el a transmis un mesaj de mulțumire către toți chișinăuienii și locuitorii pentru răbdarea, încrederea și suportul acordat echipei sale.

“Suntem mândri pentru ce am realizat în acești 4 ani și suntem hotărâți să continuăm să muncim pentru un Chișinău mai bun, pentru toți”, a concluzionat Ion Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata