Maia Sandu va participa la cel de-al șaselea Summit al Parteneriatului Estic

0

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, pleacă la Bruxelles pentru a participa la cel de-al șaselea Summit al Parteneriatului Estic (PaE).

Maia Sandu se va afla la Bruxelles, în zilele de 14-15 decembrie, unde va avea mai multe întrevederi cu șefi de state și de guverne din țările PaE și UE, precum și cu înalți oficiali ai Uniunii Europene.

Pe 14 decembrie, Președinta Maia Sandu va ține un discurs în deschiderea celei de-a zecea reuniuni a CORLEAP – Conferința autorităților regionale și locale din Parteneriatul Estic, care întrunește primari și lideri locali din regiune și din statele europene. Pe 15 decembrie, șefa statului va participa, alături de omologii săi din alte țări, la Summitul Parteneriatului Estic, unde de asemenea va ține un discurs.

Din delegația Republicii Moldova mai fac parte Cristina Gherasimov, Secretar General al Aparatului Președintelui, Nicu Popescu, viceprim-ministru, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, și Ambasadoarea Daniela Morari, șefa Misiunii Republicii Moldova pe lângă Uniunea Europeană.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata