Mișcarea Alternativa Națională: „În timp ce alții vorbesc, noi facem”

0

Într-o perioadă în care retorica și lipsa de acțiune din partea liderilor de guvernare pare a fi norma în multe sfere ale vieții sociale, Ion Ceban, liderul Mișcarii Alternativa Națională (MAN), a ales să aducă un suflu nou. Un banner publicitar cu un mesaj puternic a apărut la o stație de autobuz din Chișinău: „În timp ce alții vorbesc, noi facem”.

Mesajul vine cu intenții de a promova valorile partidului său: acțiune, responsabilitate și pragmatism.

Ceban este cunoscut pentru abordarea sa proactivă în soluționarea problemelor și angajamentul față de aducerea schimbărilor pozitive în societate. Acest banner subliniază încă o dată angajamentul său și al partidului său de a aduce schimbare și de a lupta împotriva inacțiunii.

Mesajul publicitar a stârnit zeci de comentarii și laude pe rețelele de socializare, deja interes și discuții în rândul comunității. Timp de aproximativ 4 ani de când este în fruntea primăriei, edilul a repetat de nenumărate ori puterea echipei pe care o are în spate și care ridică capitala la alte înălțimi prin mii de proiecte implementate.

Ce este clar este că Ion Ceban și Mișcarea Alternativa Națională au reușit să atragă atenția publicului și să sublinieze principiile lor de pragmatism și acțiune. În perioada următoare, comunitatea va urmări cu interes inițiativele și acțiunile concrete pe care le vor întreprinde.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata