Acest proiect este o sursă de bucurie și emoții frumoase pentru oameni din diferite generații. La sfârșitul săptămânii trecute, ei s-au adunat în satele și orașele de baștină, pentru a petrece frumos timpul și a relaționa. 

Muzica bună a ademenit la dans participanții. Iar copiii, ca de fiecare dată, au avut parte de jocuri interactive variate, cu participarea animatorilor haioși.

Oamenii spun că așteaptă nu nerăbdare evenimentele organizate în cadrul proiectului “Din tot Sufletul”, pentru a petrece frumos timpul în aer liber și a se relaxa, după o săptămână intensă de muncă.

“Venim aici mereu, împreună cu copiii. Este super. Ne relaxăm frumos și ne alimentăm cu emoții pozitive. Mulțumim organizatorilor”, și-a împărtășit emoțiile un bărbat din orașul Comrat.

„E  vesel aici – avem parte de muzică bună și multă comunicare. Emoțional ne simțim foarte bine, și asta contează foarte mult”, a recunoscut un cuplu tânăr din orașul Căușeni.

„E o sărbătoare pentru toate vârstele. Ne place tuturor să comunicăm și să ascultăm muzică bună. Astfel de activități aduc multă pace în suflet”, ne-a relatat o bătrână din orașul Anenii Noi.

Proiectul „Din tot Sufletul” a fost lansat în iunie 2023, la propunerea omului de afaceri și politicianului Ilan Șor, cu scopul de a consolida familiile. În cadrul inițiativei, în toate localitățile din țară sunt desfășurate evenimente de divertisment, la care participă, săptămânal, mii de persoane de toate vârstele.  „Din tot Sufletul” este continuitatea programului „Vârsta de Aur”, care a fost implementat, de asemenea, la inițiativa lui Ilan Șor, în semn de respect față de generația în vârstă.

“Din tot Sufletul” continuă și în această săptămână în toată țara. Organizatorii promit o sărbătoare de neuitat cu surprize frumoase, pentru copii, părinți și bunei!