Natalia Parasca anunță candidatul Partidului “Renaștere” pentru Primăria Chișinăului

0

Natalia Parasca, președintele interimar al Partidului ”Renaștere” a făcut astăzi un anunț important privind candidatura partidului la funcția de primar general al municipiului Chișinău. Vasile Bolea a fost desemnat ca și candidatul oficial al partidului pentru această poziție-cheie. Candidatură a fost susținută unanim de Biroul Politic al partidului, consolidând astfel sprijinul puternic din partea formațiunii politice.

Natalia Parasca a prezentat candidatura lui Vasile Bolea în cadrul unui briefing de presă, evidențiind calitățile și abilitățile sale notabile.

„Vasile Bolea nu a fost niciodată un politician de cabinet – el petrece mult timp în teritorii la întâlniri cu oamenii și nu lasă niciun apel sau cerere nesoluționată. Acesta este un organizator excelent, care știe cum să selecteze personal competent, să unească și să mobilizeze oamenii în jurul unor idei și obiective comune.Vasile Bolea este un minunat familist, tată a trei copii și un om威而鋼 profund religios”, a menționat Parasca.

Candidatul Partidului “Renaștere” își propune să aducă schimbări semnificative și să contribuie la dezvoltarea prosperă a capitalei moldovene.

Amintim că pentru alegerile locale din municipiul Chișinău care vor avea loc pe 5 noiembrie, 15 partide politice și-au anunțat oficial candidații.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata