O fetiţă de 8 anişori, violată şi ucisă de un fost poliţist în Rusia

0

Comunitatea din Tyumen, un oraș din regiunea rusă Tiumen, este în stare de şoc, după ce o fetiţă de 8 ani dispărută la sfârşitul lunii iunie şi căutată de sute de oameni, timp de o lună şi jumătate, a fost găsită moartă în tufişuri, pe malul unui lac.

 Copila a fost violată şi ucisă, criminalul fiind un fost poliţist, luptător în Forţele Speciale.

În 30 iunie, Anastasia Muravyova a plecat de acasă și a dispărut.

O lună și jumătate mai târziu, pe 19 august, trupul fără viaţă al copilei a fost găsit la 2 kilometri de casă, într-o pungă, ascuns în tufişurile de pe malul lacului Obrochny din Lesobaz.

Potrivit publicației ruse 72.ru, care citează surse din poliție, fetiţa a fost violată şi ucisă chiar în ziua în care a dispărut, iar criminalul, un fost poliţist în vârstă de 40 de ani, a ascuns cadavrul o lună şi jumătate. 

În tot acest timp, fetița a fost căutată de sute de oameni.

Ieri, în urma verificărilor, fostul polițist a fost arestat. ADN-ul lui a fost găsit pe trupul Anastasiei și, în timpul audierilor, individul şi-a recunoscut faptele.

Pe 3 iulie, copila ar fi implinit 9 ani. “Ne-am pierdut soarele…”

Garoafe roșii, lumânări, bomboane din ciocolată, bileţele cu mesaje de condoleanţe şi foarte multe jucării. Un altar dedicat Anastasiei, care în 30 iulie ar fi împlinit 9 ani. Oamenii trec prin faţa casei fetiţei, aduc flori proaspete şi se roagă pentru sufletul micuţei.

Timp de aproape două luni de zile, întregul oraș Tyumen a căutat-o pe fată. Oamenii au trăit cu speranță și au crezut va fi găsită în viață.

De aici, din această casă aflată în cartierul Lesobaz, Anastasia a plecat pe 30 iunie. Îi plăcea mult să meargă pe jos și să deseneze.

O spune bunica fetei. Femeia a crescut patru nepoți. Cel mai mare are deja 18 ani, cel mijlociu are 15, iar gemenii – 8 ani. Micuța Nastya și fratele ei își serbau ziua de naștere pe 3 iulie.

Anastasia nu a cunoscut dragostea maternă, pentru că mama ei și-a părăsit familia în 2016, toți cei patru copii ajungând la orfelinat. De acolo, ea și fratele ei au fost luați de bunica paternă, în timp ce tatăl copiilor era la închisoare.

Fata se plimba în fiecare zi pe strada din apropierea casei, dar deseori nesupravegheată. Vecinii spun că bunica lui Nastya, Tatyana Petrovna, mergea adesea pe stradă băută.

Oamenii își amintesc că, în ziua în care fata a dispărut, femeia se odihnea în parc și copilul nu era cu ea.

Drept urmare, abia pe seară familia şi-a dat seama că Anastasia lipseşte. Tatăl nu a contactat poliția în primele ore de la dispariție. A crezut că Nastya era cu bunica ei.

La rândul ei, bunica a crezut că micuţa este cu tatăl ei. A fost dată alarma şi au început căutările. Nici poliţia, nici voluntarii care au periat zona nu au gasit fetiţa timp de o lună şi jumătate.

În dimineaţa zilei de 19 august, muncitorii care tundeau iarba în zona lacului Obrochny, din Lesobaz, au făcut macabra descoperire.

Au găsit trupul neînsufleţit al fetiţei înfăşurat într-o pungă şi aruncat într-un tufiş. La 2 kilometri de casă.

Criminalul copilei, prins după aproape o săptămână

Oamenii au chemat imadiat poliţiştii la faţa locului şi au început cercetările pentru prinderea criminalului. După 6 zile, asasinul a fost identificat şi arestat.

Are 40 de ani, este fost poliţist şi locuia cu chirie aproape de casa fetiţei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata