Prejudiciile cauzate de intemperii la Chișinău, înlăturate cu succes

0

Cu privire la precipitațiile abundente care au căzut, săptămâna trecută, deasupra municipiului Chișinău, viceprimarul Ilie Ceban a menționat că, toate prejudiciile cauzate de intemperii au fost înlăturate cu succes.

Declarațiile au fost făcute în cadrul ședinței operativă a serviciilor Primăriei Capitalei din 3 iunie.

În context, pentru a evita alte astfel de situații, viceprimarul a rugat serviciile municipale se verifice atât zonele verzi din oraș, unde încă mai pot cădea crengi sau copaci, cât și șantierele în construcție.

„Toate șantierele care sunt deschise în sectoarele orașului să fie monitorizate. Am văzut că unele dintre ele au fost spălate, respectiv pavajul sau bordurile au fost ridicate. Rog ca săptămâna asta, toate șantierele să fie securizate, readuse în ordine, pentru a evita momentele neplăcute”, a conchis Ilie Ceban.

Echipele de intervenție din cadrul Primăriei Chişinău au muncit din greu, începând cu seara zilei de miercuri, 29 mai, pentru a înlătura consecințele ploilor puternice, care cel mai mult au afectat sectorul Buiucani al Capitalei. Aici a fost înregistrată cea mai mare cantitate de precipitații căzută.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata