Președintele Comisiei economie, buget și finanțe, Radu Marian, a avut o întrevedere cu membrii Parlamentului European

0

Președintele Comisiei economie, buget și finanțe, Radu Marian, a avut o întrevedere cu membrii Comisiei pentru comerț internațional (INTA) și a Comisiei pentru bugete (BUDG) din cadrul Parlamentului European. Delegația europarlamentarilor, care se află în aceste zile într-o vizită oficială la Chișinău, a fost condusă președintele INTA, Bernd Lange,  și vicepreședintele BUDG,  Janusz Lewandowski.

În cadrul discuțiilor, oficialii au discutat despre prioritățile incluse în agenda parlamentară de reforme și parcursul european al Republicii Moldova, iar președintele Comisiei economie, buget și finanțe, Radu Marian, a prezentat progresele în implementarea celor nouă recomandări ale Comisiei Europene pentru a începe negocierile de aderare în domeniile economic și financiar.

Parlamentarul Radu Marian a mulțumit oficialilor europeni pentru solidaritate și sprijinul constant acordate țării noastre. „Vom depune toate eforturile pentru a îndeplini obiectivele și recomandările Comisiei Europene, ele fiind benefice în primul rând pentru cetățeni”, a declarat președintele Comisiei economie, buget și finanțe.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata