Prim-ministrul Dorin Recean, la Gala Businessului Moldovenesc: „Optimismul economic revine. Să investim acasă și să credem în talentul oamenilor noștri!”

0

Prim-ministrul Dorin Recean a participat la cea de-a 21-a ediție a evenimentului „Gala Businessului Moldovenesc”, organizat de Camera de Comerț și Industrie. În discursul său adresat antreprenorilor moldoveni, șeful Executivului a transmis un mesaj de apreciere și susținere, menționând că, în prezent, în pofida crizelor, antreprenorii au noi oportunități de dezvoltare și au investit în economia națională, creând locuri de muncă și bunăstare în țara noastră. Premierul a remarcat că integrarea europeană înseamnă și mai multe beneficii pentru oamenii de afaceri, o economie predictibilă, prosperă și standarde de viață mai ridicate pentru cetățeni. 

„Optimismul economic revine, iar noi avem o oportunitate pe care nu am mai avut-o vreodată – să fim competitivi pe cea mai mare și bogată piață din lume. Aderarea la Uniunea Europeană înseamnă o viață mai bună pentru cetățenii noștri și un mediu de afaceri competitiv, care să ofere oportunități pentru investiții mari”, a declarat șeful Cabinetului de miniștri. 

Totodată, prim-ministrul Dorin Recean a accentuat că mai multe afaceri din țara noastră deja se bucură de succes și ne duc faima în întreaga lume. „Trebuie să fim mândri de Republica Moldova, de talentul și inovațiile de la noi. Să investim acasă!”, a subliniat premierul Dorin Recean. 

În cadrul „Galei Businessului Moldovenesc”, au fost premiate companii din diverse sectoare economice, care au demonstrat performanță în domeniul lor de activitate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata