Primăria a dat start sezonului de încălzire în Capitală

0

De astăzi, în Capitală a început sezonul de încălzire. La ședința Primăriei din această dimineață, edilul a cerut ca toate instituțiile responsabile să se asigure că livrarea agentului termic să se facă în toate blocurile și edificiile din oraș, în special în instituțiile sociale.

”De astăzi este conectată energia termică în capitală. Rog să fi precaute toate subdiviziunile primăriei și să intervină acolo unde oamenii vor avea nevoie de ajutor. Rog ca toate instituțiile sociale să fie încălzite, mai ales școlile, grădinițele și spitalele”, a precizat primarul Ion Ceban.

Amintim, dispoziția privind începerea sezonului de încălzire în Capitală a fost semnată în data de 4 noiembrie. Acum trei zile, edilul Ion Ceban a precizat că a solicitat inițierea livrării căldurii de către Termoelectrica, în urma mai multor solicitări făcute de locuitorii Capitalei, în special de familiile tinere cu copii.

Ion Ceban a mai precizat că în acest sezon 26 mii de familii vor primi compensații din partea Primăriei Chișinău, 40 de procente din suma din facturi, anul trecut fiind 21 de mii de familii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata