Primăria Chișinău se alătură campaniei „WeRemember” în Săptămâna Memoriei Holocaustului

0

Primăria municipiului Chișinău s-a alăturat Campaniei de informare și sensibilizare a comunității chișinăuienilor despre momentele tragice care au marcat atât istoria locală, cât și istoria globală, activitate desfășurată în cadrul „Săptămânii Memoriei Holocaustului”.

În fața sediului Primăriei Chișinău a avut loc, astăzi, prezentarea unei Instalații memoriale tridimensionale, parte componentă a Campaniei de sensibilizare a opiniei publice în cadrul Săptămânii Memoriei Holocaustului „WeRemember”. Toate proiecțiile realizate în cadrul acestei campanii desfășurate la nivel global, cu sprijinul Congresului Mondial Evreiesc, implementat de Comunitatea evreiască din Republica Moldova vor fi proiectate la Muzeul de la Auschwitz, cel mai mare lagăr de concentrare.

„În cadrul Campaniei, Primăria Chișinău a transmis mesaje prin mai multe activități realizate în școli, biblioteci, au fost plasate peste 400 de panouri informative în transportul public, postere informative în stațiile de așteptare a transportului public. Este foarte important ca întreaga comunitate să fie sensibilizată și să înțeleagă importanța Zilei de Comemorare a Victimelor Holocaustului”, a scris Ion Ceban pe rețelele sociale.

Campania „Săptămâna Memoriei Holocaustului” este desfășurată cu sprijinul Comunității evreiești din Republica Moldova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata