Putin furios, vezi motivul

0

Alina Kabaeva (39 de ani) este una dintre cele mai de succes gimnaste din istoria Rusiei și, totodată, este femeia despre care se spune că i-a fost amantă lui Vladimir Putin în ultimii ani și i-a dăruit patru copii.

Presa internațională a relatat zilele trecute că Alina Kabaeva este din nou însărcinată, fapt ce l-ar fi supărat teribil pe Vladimir Putin, care nu ar mai fi vrut încă un copil.

În plus, ceea ce l-ar fi deranjat și mai tare pe președintele Rusiei este că fosta gimnastă va aduce pe lume un bebeluș de sex feminin.

”Vestea l-a enervat pe viitorul tată și președintele Rusiei, care a spus că are deja destui copii și, colac peste pupăză, va fi o altă fată. Alina s-a supărat foarte tare”, a declarat o sursă apropiată de Kremlin, potrivit Marca.

Fosta sportivă și președintele Rusiei s-au cunoscut în 2004, după ce Kabaeva a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Atena, iar din 2008 cei doi ar avea o relație, însă foarte puțină lume știe adevărul, având în vedere secretomania în care este învăluită viața personală a lui Vladimir Putin (69 de ani).

Fosta gimnastă în vârstă de 39 de ani a strâns o avere ce se ridică la aproximativ 9 milioane de euro, în urma carierei sale în gimnastică, dar și celei de politician. 

Kabaeva a făcut parte din partidul lui Vladimir Putin, iar la începutul războiului din Ucraina s-a spus că s-ar fi refugiat în Elveția, împreună cu cei patru copii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata