Schimbare de pretor în Râșcani: Ion Ceban respinge acuzațiile de motivare politică și promite finalizarea proiectelor în așteptare

0

Edilul Capitalei, Ion Ceban, susține că fostul pretor de Râșcani, Vlad Melnic, a fost demis pentru tergiversarea intenționată a proiectelor din sector. Primarul Capitalei neagă acuzațiile că funcționarul a fost dat afară pe motive politice și anume pentru faptul că nu ar fi vrut să adere la MAN, iar acest lucru, potrivit lui Ceban, este demonstrat de faptul că Vlad Melnic se regăsește deja pe listele altui partid.

”Pretorul este mâna dreaptă a primarului, atât timp cât muncește bine e ok, dacă nu – toate cucuiele le iau eu, deoarece primarul este votat, nu pretorul. Gh. Gonța: – Se spune că l-ați dat afară că nu ar fi vrut să adere la MAN. – Nu este adevărat. L-am văzut pe o listă de partid și asta cred că și a fost cauza tergiversării. Veți vedea că într-o săptămână și jumătate, toate proiectele care se tergiversau vor fi încheiate. A fost un boicot al proiectelor, iar acest lucru îl vom demonstra cu noul pretor, care într-o săptămână și jumătate va încheia aceste 犀利士 proiecte”, a declarat Ion Ceban în cadrul emisiunii ”Puterea a Patra” de la N4.

Amintim, săptămâna trecută, noul pretor al sectorului Râșcani a fost numit Mihail Furculiță.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata