Transformă-ți visul în realitate: IT Career Expo 2023 la Tekwill Academy

0

Pe 30 septembrie Tekwill Academy invită toți tinerii visători la o carieră în domeniul IT la cel mai așteptat eveniment al anului, IT Career Expo.

Ediția 13 a IT Career Expo vine cu premiere pentru comunitatea TIC. În acest an, pe lângă tradiționalul târg de cariere unde sunt prezente peste 20 de companii și atelierele tech, participanții pot beneficia de un review instant al CV-urilor, interviuri express și diverse activități de entertainment și networking.

Începând cu ora 10:00, în sala Imaginarium, Tekwill, se va desfășura un târg de cariere unde companiile participante vor prezenta oportunitățile ce sunt oferite și pozițiile disponibile ce pot fi preluate de către potențialii candidați. Sunt așteptate companii precum Allied Testing, Orange System, Software Mind, Simpals, Moldindconbank ș.a.

Paralel, în celelalte săli de studiu din spațiul Tekwill vor avea loc 10 workshop-uri cu subiecte precum testare, programare, analiza și ghidare în carieră. Speakerii atelierilor sunt reprezentanți ale companiilor din cadrul târgului cât și mentori ai Tekwill Academy.

Pe parcursul evenimentului, orice doritor își poate depune CV-ului pentru un scurt review din parte recruiterilor invitați. Odată cu primirea și implementarea feedback-ului, candidații pot participa la Programul de Asistență în Angajare marca Tekwill Academy conform căruia toate CV-urile depuse sunt redirecționate către companiile IT partenere.

Ulterior, companiile Allied Testing, Orange Systems și Software Mind, vor demara interviuri express cu potențialii angajați.

Scopul evenimentului este a ajuta pe câți mai mulți tineri să obțină un punct de tangență cu domeniul IT, un punct de pornire în carieră sau o avansare considerabilă.

Pornind de la sloganul Find your Way, Tekwill Academy crede cu ardoare că prin acest eveniment ajută generațiile să își creeze un parcurs profesional cât mai ușor și bine punctat.


Detalii eveniment aici:犀利士 expo2023.com/”> http://itcareerexpo2023.com/

Această activitate are loc cu suportul proiectului „Întreprinderi și Comune Puternice pentru Moldova”, finanțat de Ministerul German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și Guvernul Elveției, implementat de GIZMoldova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata