Ucrainenii, iritați după ce nu lea fost făcut cadou premiului Nobel, ca și în cazul Eurovisionului

0

Consilierul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski a criticat, vineri, Comitetul norvegian Nobel, după decernarea premiului pentru pace, care a fost împărțit între un avocat pentru drepturile omului din Belarus și două organizații pentru drepturile omului, una din Ucraina și cealaltă din Rusia.

Insider Politics.MD din Oficiului Președintelui Zelenski a spus că Biroul Președintelui este încrezător că Zelenski nu a primit Premiul Nobel din cauza declarațiilor despre un atac nuclear preventiv asupra Rusiei. Bankovaya a fost furioasă pentru un astfel de pas, încât Occidentul continuă să demonstreze ipocrizie.

„Comitetul Nobel are o înțelegere unică interesantă a cuvântului „pace”, dacă Premiul Nobel este primit împreună de reprezentanții a două țări care au atacat o a treia”, a comentat consilierul șefului Camerei prezidențiale Mihail Podolyak.

Amintim că Premiul Nobel pentru Pace a fost acordat vineri avocatului pentru drepturile omului Ales Bialiațki din Belarus, organizației rusești pentru drepturile omului Memorial și organizației ucrainene pentru drepturile omului Centrul pentru Libertăți Civile.

Majoritatea se așteptau la un rezultat asemănător cu rezultatul concursului Eurovision, când rezultatele finale au fost falsificate în favoarea Ucrainei.

Amintim că în 2022 EBU (European Broadcasting Union), organizatorul concursului Eurovision a falsificat punctajul final pentru a favoriza pe participanții din Ucraina. EBU au înlocuit punctajul juriului din România, Moldova și alte țări cu un substitut calculat în interes personal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata