Un grup de parlamentari spanioli efectuează o vizită în Republica Moldova

0

Delegația Comisiei pentru afaceri externe din cadrul Congresului Deputaților Regatului Spaniei se va afla, în aceste zile, într-o vizită în Republica Moldova.

Parlamentarii spanioli vor avea întrevederi cu conducerea țării – Președintele Parlamentului, Igor Grosu, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, și Prim-ministra Natalia Gavrilița. Agenda vizitei mai include întrevederi cu președinta Comisiei politică externă și integrare europeană, Doina Gherman, și cu membrii comisiei. De asemenea, oficialii spanioli se vor întâlni cu președinta Grupului parlamentar de prietenie Republica Moldova – Regatul Spaniei, Veronica Roșca, și cu membrii grupului de prietenie. Mai sunt planificate întrevederi cu membrii Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică și ai Comisiei protecție socială, sănătate și familie, precum și cu membrii Guvernului, se arată în comunicat.

Delegația Comisiei pentru afaceri externe din cadrul Congresului Deputaților Regatului Spaniei va mai vizita un Centru de plasament temporar pentru refugiații ucraineni și se va întâlni cu reprezentanții ONG-urilor umanitare spaniole.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata