Viceprim-ministrul pentru reintegrare, Vladislav Kulminski, a demisionat

0

Viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Vladislav Kulminski, şi-a anunţat demisia din motive personale, comunică democracy.md cu referire la MESAJ.md.

„Stimaţi prieteni, din motive personale am depus cererea de demisie din funcţia de viceprim-ministru pentru reintegrare. Evenimentele recente din familie cer prezenta mea fizica practic non-stop, ceea ce nu-mi mai permite sa mă dedic în continuare pe deplin sarcinilor care se cuvin funcţiei deţinute. În acest scurt timp am muncit și contribuit la asigurarea stabilităţii pe segmentele de care eram responsabil în timpuri deloc uşoare pentru tara noastră”, a declarat Kulminski.

Totodată, acesta a mulţumit premierului și președintelui pentru încrederea acordată și a asigurat că rămâne la dispoziţia colegilor pentru orice suport profesional.

Kulminski a fost numit în funcţia de viceprim-ministru pentru reintegrare în Guvernul Nataliei Gavriliţa pe 6 august curent. Anterior acesta a activat în cadrul ONU și în societatea civilă și este cofondator al Institutului pentru Iniţiative Strategice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata