Prim-miniștrii Moldovei și României se vor întâlni pe 29 aprilie pentru a marca liberalizarea regimului de vize
25 Aprilie 2014 16:18
2438 2 Drăgălina Garștea Democracy
Prim-ministrul Republicii Moldova, Iurie Leancă şi omologul său român, Victor Ponta se vor întâlni marţi, 29 aprilie 2014, în satul Sculeni, raionul Ungheni

Cei doi premieri vor marca eliminarea vizelor europene pentru cetăţenii Republicii Moldova pe 29 aprilie. Aceștia se vor afla în satul Sculeni, raionul Ungheni, unde vor discuta cu locuitorii.
Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului de la Chişinău, cei doi oficiali vor merge la punctul de trecere Sculeni pentru a sta de vorbă cu cetăţenii moldoveni care vor traversa frontiera peste Prut, fără vize, în baza paşaportului biometric.

Începând cu 28 aprilie, cetăţenii Republicii Moldova, care deţin paşapoarte biometrice, vor putea călători fără vize în Uniunea Europeană.
Comentarii: 2  
Andrei 25 Aprilie 2014 23:37
0 (0)
Este foarte bine-venit acest fapt, intrucat sunt Prim-ministrii a 2 state vecine, care trebuie, in permanenta, sa colaboreze si sa se sprijine, iar aceste relatii bune nu fac decat sa dea o mana de ajutor acestui fapt.
Stefan 25 Aprilie 2014 23:38
0 (0)
Nu cunosc cum ii reuseste, dar Leanca este in relatii bune mai cu majoritatea oficialilor europeni si americani, dar si cu liderii statelor europene! Bravo! Este un diplomat bun.
 
TAGURI