Aleile pietonale de pe bulevardul Traian continuă să fie reparate

1

Aleile pietonale de pe bulevardul Traian din sectorul Botanica continuă să fie reparate și amenajate. În acest an vor fi încheiate lucrările de reabilitare integrală a trotuarului de pe această arteră. De la începutul proiectului, lansat toamna trecută, au fost efectuate lucrări pe partea impară a bulevardului, pe porțiunea dintre bd. Dacia și str. Independenței.

Pe lângă reabilitarea propriu-zisă a trotuarului, a fost amenajat iluminatul pietonal și decorativ, au fost create piste pentru bicicliști și s-a aplicat pavaj tactil la intersecții. De asemenea, anterior, pe mai multe segmente ale străzii au fost create locuri de parcare. Aleile pietonale de pe ambele părți ale bd. Traian nu au fost reabilitate integral niciodată. Proiectul urmează să fie încheiat în luna octombrie a acestui an.

1 Comentariu
  1. […] Continuă reparația și amenajarea aleilor pietonale de pe bulevardul Traian din sectorul Botanica. În acest an vor fi încheiate lucrările de reabilitare integrală a trotuarului de pe această arteră. De la începutul proiectului, lansat toamna trecută, au fost efectuate lucrări pe partea impară a bulevardului, pe porțiunea dintre bd. Dacia și str. Independenței, scrie deocracy.md. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata