Ion Ceban, mândru de festivalul „Te salut, Chișinău”. S-au adunat mii de oameni. A fost un eveniment pentru oameni

0

4 zile de festival – „Te salut, Chișinău”, organizat de Primăria Chișinău a luat sfârșit ieri. Primarul general Ion Ceban spune că în aceste 4 zile, s-au adunat mii de oameni în centrul capitalei, pentru a asculta interpreții noștri, pentru a vizita expozițiile oamenilor renumiți, pentru a privi filme de calitate și a petrece plăcut serile în Chișinău.

„Țin să mulțumesc din suflet tuturor celor implicați, direcției cultură. Vreau să spun că Primăria Chișinău a demonstrat că poate organiza evenimente care să îi unească pe toți. Am fost în fiecare seara cu familia, am întâlnit cunoscuți și prieteni, oameni dornice de a petrece timpul frumos aici, acasă.

Avem oameni talentați, care merită să-i promovăm și să-i susținem. Sunt mândru pentru fiecare care contribuie la dezvoltarea orașului, dar și a țarii. Mereu spun, dacă nu noi – atunci cine? Deoarece știu că avem un potențial enorm. Felicitări tuturor și am demonstrat încă odată că putem realiza lucruri frumoase împreună. Și suntem motivați și credem”, a declarat Ceban.

Festivalul „Te salut, Chișinău” – va reveni și la anul la ce-a de-a treia ediție, cu un upgrade, promite edilul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata