Taximetristul a chemat poliția când a văzut cine e clientul său
13 Februarie 2018 20:05
A preluat o comandă de la dispeceratul firmei de taxi, fără să bănuiască cine va fi clientul. Când a ajuns la destinaţie avea să descopere că cel pe care urma să-l transporte este, de fapt, asasinul tatălui său.

Vorbim despre un caz care s-a produs la sfârşitul săptămânii trecute în oraşul Sîngera, din municipiul Chişinău. Odată ce a înţeles cine este pasagerul, taximetristul a refuzat să-l ducă la destinaţie.

Revoltat, cel mai probabil, de atitudinea conducătorului auto, clientul ar fi manifestat un comportament neadecvat. L-ar fi atacat pe şofer şi l-ar fi zgârâiat pe faţă cu o cheie mecanica.

Moment în care taximetristul a scos o arma, ar fi tras un foc de avertisment, iar apoi l-ar fi împușcat, pe individul agresiv, în picior, după care a chemat poliţia.

Victima a fost transportată la spital cu o ambulanţă, iar medicii spun că el se află în afara oricărui pericol. În urma acestui incident a fost pornit un proces penal pentru huliganism.

Anchetatorii urmează să stabilească de la cine a pornit conflictul şi dacă şoferul s-a aflat sau nu în legitimă apărare. Potrivit oamenilor legii, clientul scandalagiu a fost condamnat anterior, într-adevăr, pentru omorul tatălui taximetristului.

Comentarii: 0  
 
TAGURI