Echipa de futsal „Dinamo” a MAI a câștigat Cupa Moldovei
14 Martie 2018 18:31
Duminică, 11 martie, la Futsal Arena FMF din comuna Ciorescu, a avut loc finala Cupei Moldovei la futsal. Echipa Ministerului Afacerilor Interne „Dinamo” a învins echipa adversară „Classic”, cu scorul 2-1.

În acest context, ieri, 13 martie, ministrul Afacerilor Interne a avut o întâlnire cu jucătorii echipei de futsal. În cadrul discuțiilor cu sportivii, ministrul Alexandru Jizdan a felicitat întreaga echipă cu acest rezultat important pentru  Ministerul de Interne, care a adus Cupa Moldovei la „Dinamo”, această învingere fiind un pas mare spre adevăratele rezultate în acest tip de fotbal.

 „Adevăratele rezultate vin în echipe bine consolidate și pregătite, iar prin meciul de duminică, voi ați dovedit că echipa Dinamo de futsal are capacități, are dorință și tinde spre succese mari, fapt care ne bucură și pe noi. Sportul este un domeniu important din cadrul MAI și promovarea modului sănătos de viață, implicarea în activități sportive, vor produce impact pozitiv nu doar în rândurile angajaților, dar și în societate”, a spus ministrul de Interne în cadrul dialogului.

Totodată, ministrul a reiterat deschiderea și dorința de a oferi sportivilor toată susținerea necesară, condiții bune pentru antrenamente și alte privilegii, care să-i motiveze pe sportivi să practice fotbal cu pasiune și să obțină succes la competiții. Nu în ultimul rând, ministrul a dorit succes și curaj tinerilor fotbaliști, deoarece în această duminică „Dinamo” joacă cu „Classic”, meciul din etapa ordinară a Campionatului Moldovei la futsal.

Menționăm că, echipa a fost creată la propunerea conducerii MAI și a Clubului Sportiv Central Dinamo în toamna anului 2017, iar până atunci Ministerul Afacerilor Interne nu a mai avut o astfel de echipă.

Comentarii: 0  
 
TAGURI