VIDEO // Năstase anunță că vrea să construiască o sală polivalentă la Chișinău, după ce a criticat proiectul lui Plahotniuc
17 Mai 2018 16:48
În cadrul unei conferințe de presă, candidatul din partea Platformei Demnitate și Adevăra la funcția de primar general al capitalei, Andrei Năstase a vorbit despre construcția unei săli polivalente în Chișinău pentru a dezvolta sportul moldovenesc.

„În proiectul pe care l-am propus chișinăuienilor un domeniu aparte este sportul, tineretul, copiii noștri. Am spus că vom crea terenuri de joacă pentru copii, terenuri de sport, am vorbit despre o sală polivalentă care ar trebui realizată în Republica Moldova„, a spus Andrei Năstase în fața camerelor de luat vederi.

Amintim că Partidul Democrat din Moldova, a lansat un proiect infrastructural de anvergură care va aduce Moldova pe harta evenimentelor sportive internaționale. Este vorba de proiectul „Chișinău Arena” – un complex care va putea găzdui diverse formate și va avea o capacitate cuprinsă între 3 și 5 mii de oameni.

Proiectul va fi realizat în baza unui parteneriat public-privat cu companii internaționale, iar perioada necesară pentru construcția și darea în exploatare a acestuia este de aproximativ un an.

Opoziția, prin intermediul a tot felul de „experți” și a resurselor media a catalogat acest proiect ca fiind unul populist, dar totodată nu a ezitat să includă în programul electoral un proiect de acest fel.

Comentarii: 1  
Sorin 17 Mai 2018 17:45
0 (0)
E slab tipul și ca candudat și ca idei, ce vreți voi, de asta nici nu va ajunge primar, lumea e sătulă de populiști și lingăi ca ăsta !
 
TAGURI