Guvernul a alocat 100 de mii de lei pentru a sprijini familiile cu victime în urma exploziei de pe bd. Moscovei
11 Octombrie 2018 12:30
Guvernul a alocat 100 de mii de lei pentru a sprijini familiile cu victime în urma exploziei care a avut loc sâmbătă noaptea, în sectorul Râșcani al municipiului Chișinău. Decizia a fost aprobată ieri, de Cabinetul de miniștri.

Potrivit Democracy, mijloacele financiare sunt alocate din fondul de intervenție al Guvernului și vor fi distribuite către două familii în care au fost decedați, fiecare familie beneficiind de un sprijin în valoare de 50 mii de lei.

 

Explozia s-a produs în seara zilei de 6 octombrie, într-un bloc locativ de pe strada Bulevardul Moscovei 11/5 din municipiul Chișinău. Potrivit informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în urma deflagrației, 4 persoane au decedat, iar alte 2 persoane rămân internate în spital.

Comentarii: 2  
Roman 11 Octombrie 2018 15:00
0 (0)
PAScuDA nici nu au dat o replica la această tragedie strașnica, nici un mesaj de condolianțe, nici ajutor! Ce oameni fără suflet sunteți! Însă critică guvernarea la orice pas, dar măcar guvernul a alocat o sumă de bani în susținerea familiilor cu victime, în așa momente se vede cine e pentru popor și pentru a mai băga niște bani în buzunar!
realist 11 Octombrie 2018 15:38
0 (0)
Pe alte surse media apar manipulari ca statul nu ar fi oferit nimic
 
TAGURI