Voronin: „Andrei Năstase nu are experienţă, el nu a condus oamenii. Nu ştiu dacă ştie să conducă bicicleta, dar oamenii nu i-a condus niciodată”
6 Iunie 2018 15:18
Vladimir Voronin, a afirmat că nu l-a votat pe Andrei Năstase în alegerile locale din Chişinău, considerând că preşedintele PPDA nu are nici o perspectivă la şefia Capitalei.

Vladimir Voronin a declarat că nici , Ion Ceban, nu este pregătit de funcţia de primar al Capitalei.

Comunistul este convins că lucrurile în Chişinău nu se vor schimba odată cu alegerea noului primar, precizând că Andrei Năstase cunoaşte anumite probleme cu care se confruntă Capitală, însă nu ar avea experiența necesară pentru soluţionarea lor.

 „Nu au experienţă, nu au practică, nu au nimic”, a spus Voronin la emisiunea „Important” de la TVC21. Potrivit lui, Andrei Năstase va folosi resursele administrative din Capitală pentru a obţine mai multe mandate la alegerile parlamentare.

Comentarii: 3  
Grigore 6 Iunie 2018 15:37
0 (0)
Voronin vede prost situatia creata! Nastase spre deosebire de Maia nu a stat doar pe facebook,facind postari si live-uri fara sens , dar a demonstrat ca se poate de luptat pentru capitala,iar de asta si a castigat alegerile ce au avut loc!PPDA-ul poate merge singur la alegerile din toamna, trebuie doar sa se dezica de PLDM si PAS-ul Maiei Sandu!
Rustin 6 Iunie 2018 16:41
0 (0)
De aia capitala asta și se va îneca în mzerie, că Năstae va ținti sspre fotoliul de deputat și nu se va concentra pe probelemele municipale ci pe alegerile aprlamentare, iată de aia și trăim așa cum trăim.
Vasile 6 Iunie 2018 18:19
0 (0)
Oamenii??? El doar pe amma-sa poate sa o conduca, prin telefon cu sunete la 12 de noapte sa-i spuna ca a doua zi la 6 sa urce la rutiera si sa vina la Chisinau ca el sa poata face campanie de PR de mare familist si iubitor de mamă.
 
TAGURI