Un minor din capitală, pe mâna poliției după comiterea mai multor jafuri
21 Septembrie 2018 18:05
Un minor în vârstă de 15 de ani, locuitor al capitalei, a fost reținut de oamenii legii fiind bănuit de comiterea mai multor furturi. Tânărul anterior a mai fost cercetat penal pentru infracțiuni similare.

 Primul caz a fost înregistrat pe 23 iulie a anului curent, când suspectul a pătruns într-o biserică de pe str. Ișnovăț, prin deteriorarea geamului. Acesta a sustras mai multe bunuri și mijloace bănești cauzând un prejudiciu estimat la 20 400 lei.

Alt caz a avut loc pe data de 27 iulie, când individual a pătruns în mod repetat în aceeași biserică, de unde a sustras un lanțișor cu cruce încrustată cu pietre scumpe în valoare de 100 000 lei.

 

Ulterior acesta a pătruns într-o universitate de pe str. Voluntarilor din capitală , prin deterioararea geamului , unde din doua birouri a sustras un telefon mobil de model,, Huawei”, un monitor și piese de la calculator , cauzând victimelor un prejudiciu de 11 800 lei.

În cadrul audierilor el şi-a recunoscut vinovăţia, declarând poliţiştilor că a comis infracţiunile din lipsă de bani. Întrucât bănuitul este minor, acesta este cercetat penal în stare de libertate.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI